Resultaten voor cursus draaitabellen excel

cursus draaitabellen excel
excel - /if /for /template table template row T.qty x.
Registreer Wachtwoord vergeten? template MAIN include table rootT.producten /template MAIN template table foreach T as r include row rootT.r /for. foreach T as prod if T.prod.totalPrice! /if /for /template table template row T.qty x. Uw mandje is leeg. Gratis SEO Check.
Excel: Draaitabellen SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Zet je gegevens om naar een tabel en bespaar een pak tijd dankzij geïntegreerde functies. Waar en wanneer? De opleiding Excel: Draaitabellen is momenteel uitsluitend beschikbaar op maat. Bepaal zelf locatie in een SYNTRA campus, op locatie of in-company. Kies zelf tijdstip en tempo. Klikt u hier
wkk
Draaitabellen? Leer de finesses in onze cursus Excel: Databanken en draaitabellen.
Hoe je die precies gebruikt? Dat leer je tijdens onze cursus Excel: Databanken en draaitabellen. Nog nooit van PivotTables of draaitabellen gehoord? Na deze cursus Excel krijg je ze niet meer uit je hoofd! Want ze analyseren je tabellen en berekenen je totalen pijlsnel.
centrale voor kredieten aan particulieren
Cursus: Webinar Excel Leer een draaitabel maken.
Nadat u het webinar Excel" Leer een draaitabel maken" gevolgd heeft.: Hier vindt u de opgenomen versie van het webinar, een steekkaart met een korte samenvatting van de behandelde materie en een oefenbestand waarin u uw kennis verder kan testen.
2dehands auto
OpleidingsdetailsCevora.
Waarom deze opleiding? Draaitabellen pivot tables in Excel zijn een zeer krachtige tool om kleine tot zeer grote gegevenslijsten en tabellen te analyseren, overzichten en rapporten te maken van de gegevens die u wil zien, en deze te visualiseren met draaigrafieken.
Bank
Draaitabel Excel Hoe een Draaitabel Maken Gratis Cursus.
Opgelet: de draaitabel en grafiek zijn aan elkaar gekoppeld. Wijzig je de draaitabel, dan wijzigt ook de draaigrafiek. Omgekeerd gebeurt net hetzelfde. Volg ons ook op YouTube! Microsoft Excel 2010. Leerzame gratis cursussen volledig tot in detail. Ontzettend handig en gemakkelijk! Zoek jouw cursus!
ortec
gratis cursus excel 2016 Draaitabellen 1.
Cursus Excel 2016. go to: Index Vorige Volgende. Wat zijn draaitabellen? Volgens Microsoft is dit een interactieve" tabel waarin je snel grote hoeveelheden gegevens kunt combineren en vergelijken. Je kunt rijen en kolommen draaien om de brongegevens op verschillende manieren samen te vatten en je kunt details voor belangrijke gebieden weergeven."
gratis cursus Excel Draaitabellen.
Live Movie Maker. cursus Office 97. go to: Index vorige volgende. Een draaitabel maken. In Excel kunnen we gegevens op verschillende manieren bekijken, hiervoor gebruiken we een draaitabel. We vertrekken uit ons werkblad met de verkoopcijfers voor PC en Printer van 1997 en 1998.: plaats de cursor in een lege cel van het blad. kies in het menu Data de optie Draaitabel Pivot table. in stap 1 van 4 van de draaitabellen wordt er gevraagd van welke gegevens je een draaitabel wil maken, kies Microsoft Excel lijst of Database Microsoft Excel list or database.
Cursus Excel gegevensanalyse en draaitabellen Microsoft ECT Professionele IT-cursussen vanaf 250.
De cursus Excel gegevensanalyse en draaitabellen leert u effici├źnt werken met geavanceerde toepassingen zoals databanken, statistieken van databankgegevens, draaitabellen en draaigrafieken. De opleiding Microsoft Excel gegevensanalyse en draaitabellen is bestemd voor iedereen die professioneel met databanken en draaitabellen wil leren werken.
Draaitabel maken in Excel Easy Learning.
Aan de hand van een voorbeeld laten we zien hoe je een draaitabel kunt maken in Excel. Inclusief een handige instructievideo op YouTube. We willen graag de omzet zien van een regio onderverdeeld naar klanten. Download het voorbeeldbestand om zelf mee te doen. Voorbeeldbestand 10129 Draaitabellen in Excel 2010.

Contacteer ons