Zoeken naar excel cursus draaitabellen

excel cursus draaitabellen
Vergelijk 29 Draaitabellen in Excel opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Excel draaitabellen Pivot-tables. place s-Hertogenbosch, Alkmaar en 39 andere regio's.' Cursus Excel draaitabellen Pivot-tables Het maken van met draaitabellen in Excel is een van de indrukwekkendste hulpmiddelen van Excel. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
search engine optimised
Draaitabellen? Leer de finesses in onze cursus Excel: Databanken en draaitabellen.
Hoe je die precies gebruikt? Dat leer je tijdens onze cursus Excel: Databanken en draaitabellen. Nog nooit van PivotTables of draaitabellen gehoord? Na deze cursus Excel krijg je ze niet meer uit je hoofd! Want ze analyseren je tabellen en berekenen je totalen pijlsnel.
gwo working at height
Draaitabel Excel Hoe een Draaitabel Maken Gratis Cursus.
Opgelet: de draaitabel en grafiek zijn aan elkaar gekoppeld. Wijzig je de draaitabel, dan wijzigt ook de draaigrafiek. Omgekeerd gebeurt net hetzelfde. Volg ons ook op YouTube! Microsoft Excel 2010. Leerzame gratis cursussen volledig tot in detail. Ontzettend handig en gemakkelijk! Zoek jouw cursus!
traplift
OpleidingsdetailsCevora.
Waarom deze opleiding? Draaitabellen pivot tables in Excel zijn een zeer krachtige tool om kleine tot zeer grote gegevenslijsten en tabellen te analyseren, overzichten en rapporten te maken van de gegevens die u wil zien, en deze te visualiseren met draaigrafieken.
vintage meubelen
Excel: Draaitabellen SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Zet je gegevens om naar een tabel en bespaar een pak tijd dankzij geïntegreerde functies. Waar en wanneer? De opleiding Excel: Draaitabellen is momenteel uitsluitend beschikbaar op maat. Bepaal zelf locatie in een SYNTRA campus, op locatie of in-company. Kies zelf tijdstip en tempo.
gratis cursus Excel Draaitabellen.
Live Movie Maker. cursus Office 97. go to: Index vorige volgende. Een draaitabel maken. In Excel kunnen we gegevens op verschillende manieren bekijken, hiervoor gebruiken we een draaitabel. We vertrekken uit ons werkblad met de verkoopcijfers voor PC en Printer van 1997 en 1998.: plaats de cursor in een lege cel van het blad. kies in het menu Data de optie Draaitabel Pivot table. in stap 1 van 4 van de draaitabellen wordt er gevraagd van welke gegevens je een draaitabel wil maken, kies Microsoft Excel lijst of Database Microsoft Excel list or database.
Excel: draaitabellen NXT-PRO.
Excel is dé tool bij uitstek om gegevens snel en efficiënt te analyseren en visualiseren. Maar wie zich enkel beperkt tot het werken met lijsten, loopt risico er meer tijd in te steken dan nodig. Wil je praktisch aan de slag met cijfermateriaal? Zet je gegevens dan om naar een tabel en bespaar een pak tijd dankzij de geïntegreerde functies. Tijdens deze Excel-opleiding krijg je databanken, statistieken en draaitabellen onder de knie.
Cursus Excel gegevensanalyse en draaitabellen Microsoft ECT Professionele IT-cursussen vanaf 250.
De cursus Excel gegevensanalyse en draaitabellen leert u efficiënt werken met geavanceerde toepassingen zoals databanken, statistieken van databankgegevens, draaitabellen en draaigrafieken. De opleiding Microsoft Excel gegevensanalyse en draaitabellen is bestemd voor iedereen die professioneel met databanken en draaitabellen wil leren werken.

Contacteer ons