Resultaten voor cursus draaitabellen excel 2010

cursus draaitabellen excel 2010
cursus draaitabellen excel 2010 - VBA Excel Programmeren.
VBA Word Programmeren. VBA Excel Programmeren. VBA Access Programmeren. Internet en Intranet Concepts. HTML5 en CSS3. Java Development met Spring. Web Development met GWT. Rich User Interfaces met Flex. Java Data Access met Hibernate. Ruby on Rails Programmeren. Requirements met Use Cases. Analyse en Design. Object Oriented Analysis en Design. Model Driven Architecture. Sparx Systems Enterprise Architect. Architectural Design Patterns. Service Oriented Architecture. Oracle SQL Fundamentals. Oracle PL-SQL Programmeren. iOS Development met Objective C. iOS Development met Swift. Java ME Mobile Programmeren. Test Driven Development met JUnit. Acceptatie Testen met Fitnesse. Web Testing met Selenium. Git voor developers. Java Programmer Academy. SpiralTrain voor Developer Trainingen. Duur in dagen: 5. Download: Open Rooster.pdf. Cursus C Programmeren.
Draaitabel Excel Hoe een Draaitabel Maken Gratis Cursus.
Opgelet: de draaitabel en grafiek zijn aan elkaar gekoppeld. Wijzig je de draaitabel, dan wijzigt ook de draaigrafiek. Omgekeerd gebeurt net hetzelfde. Volg ons ook op YouTube! Microsoft Excel 2010. Leerzame gratis cursussen volledig tot in detail. Ontzettend handig en gemakkelijk! Zoek jouw cursus!
persoonlijke lening
Het gebruik van draaitabellen en draaigrafieken in MS Excel 2016 Acta vzw.
Hoe achteraf aanpassen aan specifieke noden? Hoe publiceer je draaitabellen en/of draaigrafieken in MS Word 2016 en/of MS PowerPoint 2016? Voldoende theoretische en praktische kennis verwerven om m.b.v. Microsoft Excel 2016 een grote tabel te analyseren, erover te rapporteren en efficiënt deze gegevens uit te wisselen met andere MS Office 2016 toepassingen. Medewerkers die regelmatig grotere hoeveelheden informatie moeten analyseren en samenvatten in MS Excel 2016. Volgende topics komen onder andere aan bod.: Wat is een tabel in MS Excel en wat is het verschil met een database? Hoe maak je een tabel en pas je deze aan? Rekenen in, sorteren van en filteren van een tabel. Wat is een draaitabel, wat kun je ermee doen en hoe maak je ze aan? Wat zijn de verschillende onderdelen van een draaitabel? Hoe kun je een bestaande draaitabel opmaken en van subtotalen voorzien? Berekeningen binnen de draaitabel aanpassen en het resultaat ervan opmaken. Hoe zet je Slicers in om een draaitabel te filteren? Hoe maak je vanuit een draaitabel snel een draaigrafiek aan? Hoe pas je de inhoud en de lay-out van een draaigrafiek achteraf aan? Informatie uit MS Excel 2010 publiceren in andere MS Office 2016 toepassingen.
training
Werken met draaitabellen in Excel 2010.
Typ hier de cursus die u zoekt.: Tips Tricks van Westhaghe Training Advies. Werken met draaitabellen in Excel 2010. Geschreven door Hans-Peter Gepubliceerd: 25 augustus 2014. Gebruikerswaardering: 4 / 5. Voeg waardering toe Stem 1. Trainen met Excel draaitabellen. In Excel kunt u eenvoudig tabellen reorganiseren door middel van draaitabellen.
SEO
Een draaitabel maken om werkbladgegevens te analyseren Office-ondersteuning.
Een draaitabel maken om werkbladgegevens te analyseren. Help en training voor Excel Draaitabellen Een draaitabel maken om werkbladgegevens te analyseren. In deze cursus.: Een draaitabel maken om werkbladgegevens te analyseren Artikel. De lijst met velden gebruiken om velden in een draaitabel te rangschikken Artikel. Gegevens in een draaitabel groeperen of de groepering opheffen Artikel. Gegevens in een draaitabel filteren Artikel. Een draaigrafiek maken Artikel. Volgende: Delen en samenwerken. Een draaitabel maken om werkbladgegevens te analyseren. Excel voor Office 365 Excel voor Office 365 voor Mac Excel 2019 Excel 2016 Excel 2019 voor Mac Excel 2013 Excel 2010 Excel 2007 Excel 2016 voor Mac Excel voor Mac 2011 Excel Online Meer.
slotenmaker berchem
Draaitabel maken in Excel Easy Learning.
Aan de hand van een voorbeeld laten we zien hoe je een draaitabel kunt maken in Excel. Inclusief een handige instructievideo op YouTube. We willen graag de omzet zien van een regio onderverdeeld naar klanten. Download het voorbeeldbestand om zelf mee te doen. Voorbeeldbestand 10129 Draaitabellen in Excel 2010. Werkwijze draaitabel maken.
jaarplanning excel
gratis cursus excel 2010 Draaitabellen 10.
Nieuw in Excel 2010 is echter de zoekfilter3. Van zodra je hierin begint te typen, zal Excel je de nog mogelijke resultaten tonen 4. Wat mij betreft, een hele verbetering. Wanneer er één of meerdere filters zijn toegepast, wijzigt het naar beneden wijzend pijltje in een kleiner pijltje met een icoontje van een filter. Wens je de instellingen van een filter te wijzigen, klik je op het pijltje met icoontje. Dit opent opnieuw de lijst waarin we onze wijzigingen kunnen ingeven. Ook in het gebied Rapportfilters kunnen we twee of meerdere velden plaatsen. Elk van de Rapportfilter heeft zijn eigen filterknop. In welke gebieden je welke velden moet plaatsen, kan ik je niet vertellen. Dit is afhankelijk van de resultaten die je wilt zien. Maar, naarmate je meer en meer met draaitabellen zult werken, zal dit zo vanzelfsprekend worden, om een degelijke analyse te krijgen van je cijfers.
urenregistratie excel
gratis cursus excel 2010 Draaitabellen 1.
Cursus Excel 2010. go to: Index vorige volgende. Wat zijn draaitabellen? Volgens Microsoft is dit een interactieve" tabel waarin je snel grote hoeveelheden gegevens kunt combineren en vergelijken. Je kunt rijen en kolommen draaien om de brongegevens op verschillende manieren samen te vatten en je kunt details voor belangrijke gebieden weergeven."
Excel 2016: Draaitabellen Thomas More.
Excel 2016: Draaitabellen. Excel 2016: Draaitabellen. Excel biedt tal van mogelijkheden om kleinere en grotere lijsten of tabellen te analyseren. Je maakt kennis met de krachtige mogelijkheden die het pakket biedt om uit een omvangrijke gegevenstabel héél snel de gegevens te filteren die je nodig heeft. Een draaitabel of pivot table laat je toe om een verzameling van gegevens op meerdere manieren samen te vatten in een tabelvorm. Je kan ook totalen maken. De mogelijkheden zijn veel uitgebreider dan bij overzichten. Je kunt een draaitabel maken op basis van een lijst of tabel in Excel of van een externe database. Je kan de gegevens in een draaitabel op meerdere manieren sorteren en filteren. Je kan ook slicers gebruiken om een doorsnede te maken van je gegevens. Dat is een nieuwe techniek vanaf Excel 2010.
Inhoudsopgave.
MS Acces 2010. MS Excel 2010. Nieuw in Excel 2010. Beeldschermopbouw en onderdelen. MS Excel starten en sluiten. Invoer tekst en getallen. Nieuwe werkmap openen. Bestaande werkmap openen. Toets en muisbewerkingen. Labels gebruiken en automatisch aanvullen. Rijen en kolommen verwijderen.

Contacteer ons