Resultaten voor computercursus haarlem

computercursus haarlem
Computer cursus.
COMPUTERCURSUS BIJ U IN DE BUURT De KBO Haarlem verzorgt zelf geen computercursussen, omdat het aanbod verspreid over de hele stad naar onze mening voldoende is. Liever dan hier een lange lijst met adressen te publiceren, noemen we een paar instellingen waar uitsluitend met vrijwilligers gewerkt wordt.
SEO Page Optimizer France
Computercursus Haarlem Computercursus.
Bovenstaande computercursus in Haarlem dient als tijdelijk voorbeeld. Uw bedrijf op Computercursus Haarlem? Verzorgt uw bedrijf computercursus in Haarlem en wil u dit kenbaar maken via de Haarlem-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht computercursus" Haarlem.
Keyboost France
Seniorweb Haarlem Onze cursussen en prijzen.
M eld u hier aan voor de nieuwsbrief. Nu gratis lidmaatschap van Seniorweb tot eind 2019! meer dan een heel jaar dus als u meedoet aan een cursus. Wat kost een cursus bij Seniorweb Haarlem? Werken met de iPad 4 lessen.
hogedrukreiniger
Computerleslocatie in Haarlem SeniorWeb.
In de buurt van Haarlem Leslocatie: De Baan. Nauwe Geldelozepad 17. Bij de Baan kunt op elke 2de woensdag van de maand de open inloop bezoeken gratis. Vrijwilligers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Verder zijn er cursussen voor de tablet, smartphone de pc/laptop.
vintage meubelen
Haarlem Compu Act Opleidingen.
Download de routebeschrijving. Op zoek naar een geschikte training en cursuslocatie in Haarlem? Organiseert u binnenkort een softwaretraining, een multimediaworkshop waarvoor u computers nodig heeft? Compu Act Opleidingen Haarlem heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten en twee flexibel in te richten ruimten te huur.
Computercursus De Kas Haarlem.
In De Kas verzorgen we ook computercursussen. Deze zijn er in vier cursusblokken van zes weken per blok.: Niveau 1, voor beginners. Met het programma Dubbelklik leer je de basis en theorie van het werken met de computer. Zo leer je hoe je moet werken met een muis en toetsenbord.
Home.
U mag het zelf aangeven, we spreken per keer af, u heeft geen verplichting. Per uur bereken ik 22, voor anderhalf uur 30, geen voorrijkosten. Voor computerles is dit een goed tijdsbestek. Rina van Schie. Computercursus, computerles, tabletles, computerlessen, Haarlem, Bloemendaal, Velsen, Driehuis, IJmuiden, Spaarndam, Aerdenhout.

Aanmelden is verplicht en kan bij de balie van de bibliotheken. Beide cursussen worden aangeboden door Digitaal Sterk! Dit is een samenwerking van DOCK, Haarlem Effect, Pluspunt Zandvoort en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland in opdracht van gemeente Haarlem. Bekijk meer nieuws.

Contacteer ons